NOVINKY

    • Novinky

          • SLOVENSKÝ POHÁR MUŽOV V STOLNOM TENISE

            Dna 22.9 sa v Trenčianskej Teplej konal memoriál D. Straucha v stolnom tenise. Víťazom Slovenského pohára mužov sa stal náš žiak Súkromného športového gymnázia Adam Brat. V mene celého školského kolektívu mu srdečne gratulujeme k obrovskému úspechu.

        • MAJSTROVSTVÁ EURÓPY V STOLNOM TENISE
          • MAJSTROVSTVÁ EURÓPY V STOLNOM TENISE

            ALICANTE ( Španielsko) - Alexander Valuch, ktorý je žiakom 3 ŠA našej školy sa minulý týždeň zúčastnil ME mužov a žien v Španielskom  Alicante.  Alexander  skončil na 2. mieste v skupine. Z 23 skupín mohlo postúpiť iba 18 hráčov z 2.miesta. Takže 5 hráčov zostalo pred bránami postupu. Aj napriek tomu dosiahol krásny úspech a držíme mu palce na najbližšom  turnaji.

            Výsledky

            Valuch - Gunduz (TUR) 4:2

            Valuch - Ecseki (HUN) 1:4

          • BIELA PASTELKA 2018

            September sa na našej škole už tradične niesol v duchu verejnej zbierky s názvom Biela pastelka, ktorá patrí medzi 10 najväčších zbierok na Slovensku. Cieľom zbierky je získanie finančných prostriedkov na podporu ľudí so zrakovým postihnutím. Výnos Bielej pastelky je každoročne použitý na poskytovanie sociálneho poradenstva a sociálnej rehabilitácie, teda na financovanie aktivít, ktoré nevidiacim a slabozrakým ľuďom pomáhajú začleniť sa do bežného života. Tento rok sa našim žiakom podarilo vyzbierať 205,90 eura, za čo im patrí veľká vďaka. Ďakujeme aj prispievateľom a všetkým, ktorí boli nápomocní pri jej realizácii. Aj vďaka ich pomoci zlepšujeme životy tých, ktorí sa ocitli v neľahkej životnej situácii. Fotky si môžete pozrieť vo fotogalérii.

          • CEZPOĽNÝ BEH

            Dňa 29. septembra 2018 sme sa zúčastnili Cezpoľného behu stredných škôl. Výsledky:

             

            Družstvo chlapcov 7. Miesto

            Družstvo dievčat 6. Miesto

            Jednotlivci :

            Adam Cyprián 15. Miesto

            Matúš Trsťan 17. Miesto

            Ivana Obetkova 12. Miesto

            Vanesa Močarníková 15. Miesto

             

            Ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy

          • SR WU19 - ANDREA BOGOROVÁ SKÓROVALA AKO JEDINÁ SLOVENKA

            COIMBRA– Futbalové reprezentantky Slovenska do 19 rokov prehrali v prvom prípravnom zápase v Portugalsku s domácimi rovesníčkami 1:2. Jediný gól zvereniek trénera Jozefa Jelšica strelila Andrea Bogorová

            Tím do 19 rokov sa pripravuje na prvú fázu kvalifikácie ME, kde ho v skupine čaká domáce Chorvátsko, Malta a Anglicko. Prvý zápas v Portugalsku mal silný úvod, keď padali góly.  Už v 3. minúte otvorila skóre duelu domáca stredopoliarka Vania Duarteová. Zverenky trénera Jelšica však ukázali, že rýchly gól ich nezložil a o štvrťhodinu na to vyrovnala naša útočníčka Andrea Bogorová. Nerozhodný stav 1:1 vydržal až do prestávky. Krátko po nej opäť udreli Portugalčanky a gólovo sa v 53. minúte presadila opäť Duarteová. Slovenky už nedokázali odpovedať a podľahli teda tesne 1:2. Druhý duel čaká naše dievčatá v meste Coimbra vo štvrtok na poludnie.

            PORTUGALSKO WU19 – SR WU19 2:1 (1:1)
            Góly:  3. a 53. Duarteová – 18. Bogorová.
            Rozhodovala: Silvia Domingos
            PORTUGALSKO WU19: Marquesová – Queirogová, Ferreirová, Machadová, Pereirová – Cameiraová, Duarteová, Martinsová, Fariová – Telesová, Barbosová. Tréner: Carslo Sacadura.
            SLOVENSKO WU19: Bátkyová – Lukáčová, Lemešová, Kratochvílová, Niňajová – Žemberyová, Nagy (59. Kaláberová), Panáková – Semanová (76. Tipulová), Bogorová, Tesáková (46. Dianišková)

            HLAS PO ZÁPASE JOZEF JELŠIC (tréner SR WU19): "Bol to pre nás jeden z tých ťažších duelov. Nevyšiel nám úvod, keď sme dostali gól už v 3. minúte. Bolo cítiť, že máme za sebou celodňovú cestu a chýbal nám aj tréning.  Postupne sme však vyrovnali hru a Andy Bogorová strelila aj vyrovnávajúci gól. V druhej polovici polčasu sme už hrali lepšie. V úvode druhého sme akoby stvrdli, boli sme neaktívni a opäť sme inkasovali. Potom sme sa prebrali, mali sme dve vyložené šance v podaní Bogorovej a Semanovej, no nepodarilo sa nám skorigovať výsledok. Prehra nás mrzí. Verím, že druhý zápas bude iný, sme tu už dlhšie, a to sa už ukáže. Musíme pridať aktivitu smerom dopredu, defenzíva nám fungovala dobre."

            Zdroj: SFZ portál

            Andy gratuľujeme a prajeme veľa podobných úspechov :-)  

          • ŠPORTY

            3.september  2018 bol veľkým dňom pre školákov - začalo sa vyučovanie a trénovanie v novom školskom roku 2018/2019. Všetkým  prajeme veľa elánu a výborných    štúdijných úspechov.

        • OZNAM O KONANÍ KVALIFIKAČNÝCH SKÚŠOK
          • OZNAM O KONANÍ KVALIFIKAČNÝCH SKÚŠOK

            Vážení študenti, dňa 17.09.2018 o 9:00 hod. sa v škole bude konať náhradný termín obhajoby záverečných prác I. kvalifikačného stupňa - tréner športu a II. kvalifikačného stupňa - tréner športu. 

            UPOZORNENIE! V prípade neúčasti na skúškach - obhajobách je študent povinný informovať triedneho učiteľa, alebo Mgr. Katarínu Jurgovú. Kvalifikačnú skúšku a obhajobu záverečnej práce II. a III. kvalfikačného stupňa - tréner šport, môže absolvovať len študent, ktorý získal nižší stupeň (vysvetlenie: II. stupeň - študent, ktorý získal I. stupeň). 

            ---

            Vednie školy

          • Náhradný termín PTS

            31.8. sa na našej škole uskutočnil náhradný termín prijímacích-talentových skúšok. Všetci úspešne absolvovali, za čo im gratuľujeme a prajeme úspešný štart v novom školskom roku.  

        • Kontakty

          • Súkromná stredná športová škola
          • sekretariat/tel-fax: +421 32 655 2677 +421 911 552 677 sekretariat@sportovegymnazium.sk riaditeľ: +421 911 410 034 riaditel@sportovegymnazium.sk zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
          • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice 914 51 Trenčianske Teplice Slovakia
          • 37922866
          • 2022074615
      • Fotogaléria

          zatiaľ žiadne údaje