NOVINKY

    • Novinky

          • SAMUEL PUŠKÁR - NAJLEPŠÍ JUNIOR ZA ROK 2018

            BRATISLAVA - Dňa 22.11.2018 sa v NTC konalo slávnostné odovzdávanie cien TENISTA ROKA 2018. Medzi ženami už tradične zvíťazila naša bývala žiačka Dominika Cibulková a tretie miesto získala tiež naša žiačka Magdaléna Rybáriková. Dominike patrí prvenstvo aj v počte nazbieraných prvých miest v tejto ankete. Spolu ich získala už osem. Medzi juniormi zvíťazil ďalši veľký talent a žiak 2. ŠA Samuel Puškár. Všetkým zúčastnením gratuľujeme a prajeme veľa športových úspechov.

            zdroj: ww.stz.sk. 

          • VÝBORNÁ REKLAMA PRE NÁŠ FUTBAL

            Dňa 22.11 sa uskutočnil prípravný zápas v Dubnici nad Váhom. Naši hráči si chceli skonfrontovať svoje schopnosti  proti mužstvu, ktoré momentálne hrá 2.ligu dorastu a v tabuľke sa po jesennej časti nachádza na vrchných priečkach. Zápas nám ukázal, že sme dokázali byť lepši vo všetkyh činnostiach - herných, taktickych, ale aj technickych. A nechýbali nám vôľové vlastnosti a chuť po víťazstve. Zápas skončil 5-2 v náš prospech. Teší nás,  že na zápas sa prišiel pozrieť tréner U 19 AS Trenčín pán Fabuš, s ktorým sme si dohodli ďalšiu spoluprácu .

            Zostava – Patka, Gravas , Okrucký, Lehotský, Žáčik

                              Matejček, Gabriš, Brandys, Cyprián,

                             Obetková ,Chrenko, Šipek

            Góly - Cyprián 3 ,Chrenko, Žáčik,

            ---

            Tréneri - Hudec Ján, Stanislav Ďuriš.

          • FUTSAL

            Dňa 13.11 sa naši futbalisti zúčastnili  okresného kola škôl  vo futsale. Naši žiaci dokázali  suverénnym spôsobom vyhrať   skupinu a postúpiť  medzi najlepšie  4školy v okrese. Vo finálovej skupine sme sa umiestnili na 3.mieste ,kde ako jediný  tým sme dokázali poraziť neskoršieho víťaza .V tomto turnaji sme zaujali  nielen výsledkovo,  ale aj herne a disciplinovanými výkonmi. Hráčom patrí  veľká  vďaka za vzornú reprezentácie SŠG Trenčianske Teplice .

            Reprezentovali- P.Meliš, E. Okrucký, D.Chrenko, F.Zelníček, L. Zelníček , F.Dráb, N.Valo, M.Lehotský, R.Patka, R.Jambor.

          • Okresné kolo v aerobiku

            TRENĆÍN - Naša žiačka MartinaTörvényiová sa 12.11. zúčastnila okresného kola v Aerobiku. Z množstva pretekárok sa umietnila na postupovom mieste do krajského kola. Gratuľujeme a prajem veľa úspechov na kraji. 

        • OZNAM - termín obhajoby záverečnej práce
          • OZNAM - termín obhajoby záverečnej práce

            Vážení študenti, obhajoby záverečných prác sa budú konať 19.11.2018 (pondelok) od 8:00 hod. v priestoroch školy (v učebni č. 24 na druhom poschodí). Pozrite si časový harmonogram obhajoby:

             

             

            8:00 - Fiala Lukáš

            8:30 - Andrichenko Artur 

            9:00 - Hudcovský Marek

            9:30 - Petrovická Kiara

            10:00 - Moncoľ Michal

            10:30 - Kopilec Adam

            11:00 - Kmošena Daniel

            11:30 - Floriš Matúš 

            12:00 - Zelníčkovci

            12:30 - Krajčír Jakub 

             

            V prípade neúčasti, je žiak, zákonný zástupca žiaka povinny písomne informovať vedenie školy, alebo Mgr. Katku Jurgovú. 

            ---

            vedenie školy

        • Okresné kolo vo florbale dievčat
          • Okresné kolo vo florbale dievčat

            Dňa 25. 10. 2018 sa uskutočnilo okresné kolo vo florbale dievčat. Turnaj sa konal na základnej škole v Omšení. Turnaja sa zúčastnili 4 školy.

            Našu školu reprezentovali: Ema Harajda, Chiara Kamenská, Ema Cmarková, Soňa Panáková, Alexandra Blahovcová, Scarlet Vašeková.

            Výsledky:

            ZŠ dolná Poruba – SŠG – 2:4

            ZŠ Omšenie – SŠG – 4:2

            ZŠ Trenčianska Teplá – SŠG – 2:1

             

            Celkovo sme obsadili 3 miesto. Dievčatám ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy. Fotky z podujatia si môžete pozrieť vo fotoalbume.

          • Dievčatá z AS Trenčín triumfovali v Španielsku

            BARCELONA - Futbalistky AS Trenčín sa v polovici októbra zúčastnili medzinárodného turnaja Costa Brava Cup v Španielsku. Turnaja sa zúčastnila aj naša žiačka Sofia Richtárechová.

            Sofia dala najviac gólov (sedem) a veľkou mierou pomohla tímu AS Trenčín získať prvenstvo na tomto turnaji. Sofii gratuľujeme a prajeme veľa podobných úspechov. Viac si prečítajte v článku.

            Dievčatá na podobný medzinárodný turnaj vycestovali po prvý raz a boli plné očakávaní. „Nedávali sme si konkrétne ciele. Po prihlásení na turnaj sme nevedeli odhadnúť silu ostatných tímov. Troška nás zamrzelo, že v našej kategórii neboli tímy zo Španielska, ale to sme nedokázali ovplyvniť,“ povedal po návrate kormidelník tímu Andrej Paulíny.

            Postupne si v šiestich zápasoch v skupine zmerali sily so súperkami z Dánska, Švédska a Maďarska. Ani v jednom zápase neokúsili čo i len stratu bodu a s celkovým skóre 32:2 si jednoznačne zabezpečili finálovú účasť. V ňom narazili na dánsky Silkeborg IF, ktorý v skupine po vyrovnanom, ale kvalitnom zápase na ťažkom teréne porazili 1:0.

            Vo finále však súperovi nedali žiadnu šancu a hneď v prvom polčase mu strelili štyri góly, ktoré boli rozhodujúce. Súper skorigoval v druhom polčase za neutíchajúceho veterného počasia dvoma gólmi.To však bol aj konečný rezultát, a tak si dievčatá spolu s trénermi mohli vychutnať oslavu fantastického prvého miesta na prestížnom turnaji.

            „Tešia nás slová chvály od trénerov a vedúcich súperov. Otvorene povedali, že náš celkový triumf je zaslúžený. Prvenstvo si veľmi ceníme, ale nechceme ho preceňovať. Ukázali sme, že sa vieme konfrontovať so zahraničnými družstvami. Najmä sme sa však ako tím stmelili ešte viac. Môžeme pomýšľať na najvyššie méty aj na Slovensku. V neposlednom rade sme urobili obrovskú radosť rodičom, ktorí sú fantastickí. Oni už dopredu predpovedali, že dievčatá domov dovezú pohár,“ doplnil Paulíny.

            Veľké poďakovanie za skvelú reprezentáciu futbalového klubu AS Trenčín, mesta Trenčín, ale aj Slovenska patrí samozrejme aj sponzorom a v neposlednej miere rodičom, ktorí finančne turnaj zabezpečili.

            Vďaka patrí aj trénerskému tandemu Andrej Paulíny - Martin Čiernik.

            Výsledky:

            Svenstrus S.G.I.F. (DK) - AS Trenčín 0:6 (0:6) góly: Richtárechová 2, Nedorostová, Zbínová, Jurenková, Lipková. Irsta IF (SWE) - AS Trenčín 1:6 (1:4) góly: Richtárechová 2, Huťová 2, Laginová, Škerdová, Silkeborg (DK) - AS Trenčín 0:1 (0:1) góly: Huťová, Herlev Fodbold (DK) - AS Trenčín 1:7 (0:5) góly: Holúbková, Škerdová, Huťová, Zbínová, Štefániková, Špačková, Szombathely (HUN) - AS Trenčín 0:6 (0:5) góly: Škerdová 3, Huťová, Richtárechová, Holúbková, Dalum (DK) - AS Trenčín 0:6 (0:1) góly: Korsáková 3, Škultétyová, Masárová, Štefániková. Finále: AS Trenčín - Silkeborg IF Q (DK) 4:2 (4:0) góly: Richtárechová 2, Jurenková, Škerdová.

            AS TRENČÍN: Marína Anna Štefániková, Petra Lipkvá, Nina Huťová, Katarína Škultétyová, Michaela Nedorostová, Kornélia Holúbková, Sofia Anna Škerdová, Michaela Jurenková, Timea Vavrová, Emma Špačková, Katarína Sýkorová, Natália Masárová, Angelika Lagínová, Bianca Zbínová, Laura Korsáková, Sofia Richtárechová, Zoja Lahká, Laura Chelsy Zaťková.

             

            Zdroj: https://mytrencin.sme.sk/c/20951091/tornado-futbalistiek-as-trencin-v-spanielsku.html#ixzz5WA2KtAB5

        • Kontakty

          • Súkromná stredná športová škola
          • sekretariat/tel-fax: +421 32 655 2677 +421 911 552 677 sekretariat@sportovegymnazium.sk riaditeľ: +421 911 410 034 riaditel@sportovegymnazium.sk zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
          • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice 914 51 Trenčianske Teplice Slovakia
          • 37922866
          • 2022074615
      • Fotogaléria

          zatiaľ žiadne údaje